Direktna prodaja stanova od investitora BeogradO nama - VIP CASA INVEST

Kompanija „VIP Casa Invest“ osnovana je 2009. godine u Beogradu. Pored investiranja i gradnje stambenih, poslovnih i poslovno-stambenih objekata jedna od delatnosti naše kompanije jeste i direktna prodaja stanova u Beogradu i direktna prodaja apartmana na Zlatiboru. Gradimo na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu i Zlatiboru i od samog početka kompanija je na prvo mesto postavila za glavne ciljeve poštovanje rokova i kvalitet izgradnje. Pratimo trendove i inovacije u gradjevinarstvu i neprestano se usavršavamo a imperativ našeg poslovanja svakako predstavlja vrhunski kvalitet izgradnje i povoljni stanovi u novogradnji.

Osnovna delatnost kompanije:
- Izgradnja stambenih i poslovnih objekata
- Direktna prodaja stanova u Beogradu od investitora
- Direktna prodaja apartmana na Zlatiboru od investitora

MISIJA

„VIP Casa Invest“ je tim mladih i stručnih ljudi koji svojom inspiracijom znanjem i iskustvom unose novu dimenziju u sagledavanju potrebe stanovanja savremenog čoveka. Optimalan odnos između funkcionalnosti i kvadrature je ono po čemu smo prepoznatljivi. Primarni cilj kompanije jeste da naši klijenti budu zadovoljni kvalitetom izgradjenih objekata u svakom pogledu i u da u nama nadju pouzdanog partnera koji će im omogućiti da žive i rade u onakvom okruženju kakvo su oduvek zamišljali. Želimo da saradnjom sa nama naši kupci sebi obezbede trajno rešenje svojih stambenih potreba. Vrhunski kvalitet gradnje se trudimo da stalno usavršavamo kroz praćenje tehničkih i tehnoloških inovacija na polju građevinskih materijala i tehnologije građenja. Ukoliko je vaše interesovanje direktna kupovina stanova od investitora budite slobodni da nas kontaktirate.

VIZIJA

Posvećenost kvalitetu i estetici je opredeljenje koje našu gradnju spaja sa umetnošću, a našim kupcima pruža maksimalan kvalitet po najpovoljnijoj ceni. Kvalitet završnih radova je ono po čemu se izdvajamo na tržištu i nešto po čemu nas zadovoljni kupci već prepoznaju i preporučuju. Zadovoljni kupac je naša najbolja reklama i osnovni motiv na svakom projektu. Posetite nas na našim gradilištima u svakoj fazi gradnje da biste se uverili u tačnost svega navedenog.