Jovanke Jeftanović 15

LOKACIJA NA MAPI

OPŠTE KARAKTERISTIKE

-Keramika je italijanska Caesar i Marazzi u klasik varijanti i granitnog tipa.

-Parket je hrastov S klase.

-Fasadni i unutrašnji zidovi su zidani od giter blokova na 20cm, odnosno na 12cm u svemu prema standardima u pogledu zvučne i toplotne izolacije.

-Obrada fasadnih zidova je rađena akrilnim tankoslojnim malterom granulacije 1.5mm ’’full’’ strukture preko stiropora i drvenom oblogom na podkonstukciju, a u nivou tavanice čeona obloga od kvarcnog studeničkog kamena.

Svuda su rađeni spušteni plafoni sa LED rasvetom i elektromodularna galanterija Aling Conel sa doživotnom garancijom.

-Spoljna stolarija je Rehau u boji drveta (zlatni hrast) niskoemisionog stakla punjenog argonom, koji sprečava kondezaciju.

-Unutrašnja stolarija je furnirani mediapan.

-Energetska efikasnost ove zgrade je obezbeđena projektovanom termoizolacijom na termičkom omotaču zgrade, kao i prozorima i vratima sa visokim termičkim perfomansama.                                                   

-Objekat ima energetski pasoš C kategorije.

-Grejanje stambenog objekta je na struju sopstvenim kotlovima tipa Vaillant, a radijatori su aluminijumski marke Global Vox.

-Stambeni objekat je slobodnostojećeg tipa sa monolitnim, u osnovi dvovodnim krovom, na četiri etaže i tavanskim prostorom. Objekat ima 18 stambenih jedinica i jednu zajedničku prostoriju sa ostavom za smeštaj sportskih rekvizita i opreme. Svi stanovi su organizovani tako da imaju zasebnu spavaću sobu, dok su kuhinja i trpezarija integrisani u dnevni boravak. Kupatilo je opremljeno tuš kadom sa kabinom, umivaonikom, konzolnom klozet šoljom i izvodom za veš mašinu. Svaki stan, sem stana A18 u suterenu ima po jednu terasu.

-Krovopokrivanje crepom i krovna oprema je BRAMAC, a krovni prozori su Velux.

-Objekat poseduje i audio interfon, dvorište i pripadajuća parking mesta. Prilazna i obodna staza objekta rađena je od štampanog betona.

-Vidima sanitarije i konzolna wc-šolje tipa Geberit sa ugradnim Grohe vodokotlićem, kada sa tuš kabinom, umivaonik, bojler i sušač.

-U konstruktivnom smislu objekat je jedna celina projektovana i izvedena kao klasični masivni konstruktivni sklop sa sistemom horizontalnih i vertikalnih AB serklaža.

-Horizontalnu konstrukciju čine LMT-fert tavanice debljine d=16+4=20cm.

-Ploče terasa i stepeništa su pune armirano-betonske, debljine 12-15cm.

-Vertikalni AB serklaži su dimenzija 25/25cm, a horizontalni 25/20cm.